2011. július 22., péntek

Defend Your Truth - Defend Your Honour

DYT - DYH

A helyzet változatlan, a magyar Hardcore szcénába egyre több oda nem való életforma férkőzi be magát, akik nem a zene és az életforma, hanem a divat miatt olvadnak bele a stílusba. A DYT-t nacionalista beállítottságú, koncertre járó, Straight Edge életformát követő fiatalok írják, akik nem csak a Dürer Kert populáris koncertjein, hanem az underground, jobb oldali zenekarok koncertjein is ott vannak és mint szemtanúk, szomorúan konstatálják, hogy mindkét oldalon az önpusztítás és az élősködő szintre való lerészegedés a mérvadó.

Felesleges lenne azokat a gyenge akaraterejű emberekre hatást gyakorolni, akik a saját hányásukban fekszenek és minden koncerten saját "barátaikba" kötnek bele részegen, de hogy ezek az emberek azokat inzultálják, akik a zenét akarják élvezni, egyenesen felháborító! Megkérünk minden koncertre járót, hogy ne kövessék az ilyen "árulókat". Megjegyzem: megint egy másik dolog, hogy valakit egy koncerten pl.: állon találnak, ez a része hozzátartozik a stílushoz, de az az ütés nem azért történik, mert valaki ok nélkül balhét akart kezdeményezni, hanem az agresszív zene hatására adrenalinbomba kioldásaként!

A cikk fő célja az ilyen alacsony értelmi síkon mozgó és divatból a stílusba olvadó ötven centis fültágítós "Hardcore-kölykök" kiszűrése. Sok szerencsét kívánunk azoknak, akik a jövőben a Straight Edge ösvényét választják az önpusztítás útja helyett és hasznos tagja lesz az összetartó családnak, a belülről felemésztő hazug senkiknek pedig csak a helyzetük átgondolását és változást ajánljuk!

1 megjegyzés: